The Grill > Om oss

Göteborgs enda restaurang med en egen charkbutik!

Vi är precis som det låter, en grillrestaurang som ägs av grundaren till charkbutiken Akbars Chark, en köttmästare med över 50 års erfarenhet. Akbar Asgari som han heter är även är en av grundarna till Kville Saluhall, där du hittar både The Grill och Akbars Chark.

The Grills meny består främst utav kött, allt från ädla styckdetaljer som oxfilé, ryggbiff, T-Bonesteak mm till våra hemlagade burgare som görs dagligen på nymald högrev och oxbringa. Eftersom Akbar härstammar från Persien, serveras även ett urval av traditionella persiska grillrätter.

Vardagar serverar vi våra populära luncher som består av klassiska svenska, såväl som internationella husmansrätter. Vi lägger mycket kärlek på våra luncher vilket speglar på den konstanta ökningen av gäster.

Fisken som serveras hos oss kommer också direkt från fiskhandlaren i hallen och detsamma gäller våra grönsaker och primörer. Få restauranger i världen kan skryta med att de har en egen charkbutik på plats och befinner sig dessutom i en saluhall där de har tillgång till råvaror från hela världen.

För oss betyder kvalité allt och tack vare vår charkbutik kan vi använda de bästa köttdetaljerna i all vår matlagning!

The Grill Göteborg