I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VECKA 43 kl 11-14

HalloweenMåndag

KÖTT: Rostad pumparisotto med krispig speck (panchetta) och stracciatella ost toppad med ruccola.

FISK: Smörstekt kolja med pumpapuré, brynt smör och rostade nötter toppad med gräslök.

Tisdag

KÖTT: Krämig pappardelle i pepparsås med fläskfilé och svamp, toppad med parmesan och ruccola.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

Onsdag

KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med goudaost, mangochutney och chilisås. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.

FISK: Asiatisk fiskgryta med färsk vitfisk, grön curry, kokosmjölk, litchi, citrongräs, koriander och ris toppad med böngroddar.

Torsdag

KÖTT: Milanesisk osso buco – långkokt kalvlägg, brässerade grönsaker, citron och vitlök i vittvin, pressad potatis toppad med gremolata.

FISK: Halstrad kummel med dillstekt potatis, gräslöksemulsion med fänkåls & ärtskottssallad.

Fredag

KÖTT: Lammrostbiff med vitlökspuré och rödvinssås toppad med rotchips.

FISK: Grillad laxfilé med chevréhollandaise, örtslungad potatis och glacerade rödbetor.

 

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter med salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.