Lunchmeny v 38

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Grillad vitlöksmarinerad kycklingbröst, örtrostad potatis och pepparsås med paprika & lök ragu.

FISK: Citronbakad kolja, dillkokt potatis, musselvelouté och blancherad broccoli.

TISDAG

KÖTT: Strimlad fläskfilé i currysås och grönsaker. Serveras med jasminris toppad med riven kokos och russin.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNEYSDAY – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med dubbelost, avokadokräm, picklad rödlök, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.

FISK: Tapenadbakad kummel med pestosås, färskpotatis och vitlöksfrästa bönor och cocktailtomater.

TORSDAG
KÖTT: Kalvfärslimpa med smörat tomatsås, potatispuré och frästa haricots verts.

FISK: Smörstekt sejfilé med örtslungad potatis, äppelwasabikräm och fänkålssallad.

FREDAG

KÖTT: Nattbakad timjan och rosmarinsmarinerad lammstek, vitlökspuré, rödvinssås och ugnsrostade morötter toppad med kruspersilja.

FISK: Grillad lax med färskpotatis, chevréhollandaise, glacerade rödbetor och friterad kapris.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora