LUNCHMENY
Måndag – Fredag kl. 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd och kaffe – 99 KR

MÅNDAG
KÖTT: Grillad svensk kycklingfilé, potatisgratäng, pepparsås och kruspersilja
FISK: Smörstekt makrillfilé med kokt färskpotatis, sparrissås och sauterad fänkål

TISDAG
KÖTT: Hemlagad lasagne på långkokt köttfärssås, mozzarella, parmesan och ruccola
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes

ONSDAG

KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad med
goudaost, tryffelmayo och stekt lök. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Halstrad kummel, quinoasallad, fetaost, vattenmelon, granatäpple, rädisa
och blandsallad toppad med honung/limevinegrette

TORSDAG

KÖTT: Långbakad kalvhögrev, potatis- och rotfruktspuré, tryffelsky och palsternackschips
FISK: Örtfyllda spättarullader med räkor, vitvinssås, pommes duchesse och grönsakscrudité

FREDAG
KÖTT: Steak Cubano – Grillad flankstek, ris, svarta bönor, chimichurri och grillad majskolv
FISK: Ugnsbakad lax med örtslungad färskpotatis, chevrehollandaise och glacerade rödbetor

PERSISKA GRILLRÄTTER

KOOBIDEH – GRILLADE LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

ADANA – GRILLADE STARKA LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS OCH KLYFTPOTATIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

JOOJEH – GRILLAD CITRON & SAFFRANSMARINERAD KYCKLINGSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

Vecka kl. 11-14

Under lunchen serveras även våra populära persiska grillrätter, koobideh, joojeh och adana samt en veggiegrill.

Allt kött som serveras på The Grill kommer från vår egen charkbutik Akbars Chark och allt fisk kommer från Hisingens Fisk, båda en trappa ner i Kville Saluhall.