I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VECKA 48 kl 11-14

  MÅNDAG
KÖTT: Mozzarellafylld kycklingfilé med örtig tomatsås, serveras med råstekt potatis toppad med ruccola.

FISK: Sprödbakad sejfilé med potatis och blomkålspuré, vitvinssås och gröna ärtor.

TISDAG
KÖTT: Pasta penne med strimlad kalvkött och svamp i en krämig sås smaksatt med tryffel, toppad med babyspenat och riven parmesan.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med guacamole, goudaost, mayo och blandsallad.

Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Asiatisk fiskgryta med färsk vitfisk, grön curry, kokosmjölk, litchi, citrongräs, koriander och ris toppad med böngroddar.

TORSDAG

                                                                KÖTT: Långbakad kalvfransyska med vitlökspuré, rödvinssås och smörstekta morötter toppad med färska örter                                                                                 FISK: Rödspätta meuniere med potatiskroketter, grillad savoykål och hollandaisesås.

FREDAG
KÖTT: Grillad fläskfilé med potatisstomp, pepparsås och haricoverts toppad med friterad persilja.
FISK: Grillad Teriyakiglacerad Lax, edamamebönor, rättika, vårlök, sesam och ris.

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter med salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.