I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VECKA 39 kl 11-14

LUNCHMENY

MÅNDAG
KÖTT: Blanquette de veau – Klassisk fransk krämig kalvgryta med morötter, svamp, champinjoner, purjolök och kokt potatis.
FISK: Pestobakad kolja med dill och citronrostad potatis, beurre blanc och pocherad broccoli.

TISDAG
KÖTT: Krämig spagetti med kycklingfilé, vitlök, champinjoner, parmesan, soltorkade tomater, vittvin, babyspenat och färsk basilika.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med lönnsirapsbacon, goudaost, tryffelmayo, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Krämig saffransdoftande fiskfrikassé på vitfisk, fänkål och purjolök med kokt potatis.

TORSDAG
KÖTT: Pulled beef sandwich – Långkokt högrev med hemlagad bbqsås, friterad lök, sallad, tomat, och mayo. Serveras med potatischips & nybakat sandwichbrioche.
FISK: Rödspätta meuniere med potatiskroketter, grillad savoykål och hollandaisesås.

FREDAG
KÖTT: Steak Frites – Grillad örtmarinerad ryggbiff med persiljeslungade pommes och bearnaisesås.
FISK: Citronöverbakad lax med potatisstomp, krämig harissasås toppad med picklad morot och löksallad.

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter med salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.