Veckans lunchmeny. 9 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 129 kr

MÅNDAG
KÖTT: Viltfärsbiffar med potatispuré, svampsås och rårörda lingon toppad med hackat persilja.

FISK: Fiskfärsbiffar med blåmusselsås, dillkokt potatis och sauterad fänkål.

TISDAG

KÖTT: Krämig spagetti med kycklingfilé, bacon, vitlök, soltorkade tomater, vittvin toppad med parmesan och babyspenat.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad mozzarellaost, parmesanmayo, hyvlad rödlök, blandsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Vinpocherad sejfilé med smörslungad potatis, hollandaisesås och baconströssel toppad med dill.

TORSDAG
KÖTT: Pulled beef sandwich – Långkokt högrev med hemlagad bbqsås, friterad lök, sallad, tomat, mayo. Serveras i nybakat sandwichbrioche och klyftpotatis.

FISK: Smörstekt kummel med potatis och blomkålspuré, vitvinssås och gröna ärtor.

FREDAG

KÖTT: Steak cubano – Grillad flankstek med ris, chimichurri, puré på svarta bönor och grillad majskolv.

FISK: Halstrad laxfilé med örtrostad potatis, salsa verde och sauterade vaxbönor.

foodora