VECKA 5 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 114 kr

MÅNDAG
KÖTT: Krämig risotto med kyckling, vittvin, svamp och parmesan toppad med hackat persilja.
FISK: Smörstekt kummel med stuvad spenat, kokt potatis och sauterade mixbönor.

TISDAG
KÖTT: Pasta carbonara – äggula, pecorino ost, permesan, panchetta toppad med ruccola.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med karameliserad lök, goudaost, tryffelmayo, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Krämig saffransdoftande fiskfrikassé på vitfisk, fänkål, purjolök med kokt potatis och vitlöksbröd.

TORSDAG

KÖTT: Kalvjärpar med friterad kulpotatis, champinjonsås, svartvinbärsgelé och inkokta äpplen.

FISK: Fish tacos ”baja style” med friterad vitfisk, avokadokräm, syrlig coleslaw, svarta bönor och koriander.

FREDAG
KÖTT: Grillad örtmarinerad flankstek med rostad sötpotatis, grillad majskolv och pepparsås.

FISK: Havets wallenbergare, potatispuré, skirat smör och franska ärtor.

 

 

Under lunchen serveras även våra populära grillrätter

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.