Allt kött och kyckling som serveras på The Grill kommer från vår egen charkbutik Akbars Chark.
Den färska fisken kommer från Hisingens Fisk. Båda butikerna ligger på entréplan i Kville Saluhall.
Här kan ni alltid köpa färska råvaror av högsta kvalité att ta med hem!

LUNCHMENY

 

VECKA 49 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat surdegsbröd från Sylvain Marron
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

MÅNDAG
KÖTT: Biff stroganoff med champinjoner, saltgurka, paprika, smetana och ris.

FISK: Smörstekt sejfilé, beurre blanc, ugnsrostade rotfrukter toppad med stenbitsrom.

TISDAG
KÖTT: Basilika och mozzarellafylld kycklingfilé, serveras med tomatsås och ris toppad med ruccola.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa, toppad med grillad lök, pepperjackost och pepparrotsaioli. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.

FISK: Krämig skaldjursrisotto med scampi, blåmusslor och parmesan.

TORSDAG
KÖTT:Saltimbocca – kalvrullader med lufttorkad skinka och salvia, råstekt potatis, rödvinssås.

FISK: Sprödbakad kummel med stuvad spenat, örtslungad potatis och smörstekta sockerärtor.

FREDAG
KÖTT: Kalvschnitzel, ljummen potatissallad, anjovis- och kaprissmör samt rödvinssås.

FISK: Grillad Teriyakiglacerad Lax, edamamebönor, rättika, vårlök, sesam och ris.

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter ink buffé för 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

 

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få veckans lunch direkt i din mail!

Subscribe

* indicates required