Veckans lunchmeny. 28 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 129 kr

MÅNDAG

KÖTT: Krämig risotto med kyckling, vittvin, svamp, purjolök och parmesan toppad med ruccola.

FISK: Halstad kolja med dillslungad färskpotatis, sparrissås och sauterad fänkål.

TISDAG

KÖTT: Kalvjärpar med rostad färskpotatis, gräddsky, rödvinbärsbärsgelé toppad med ärtskott.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad goudaost, stekt lök, svartpepparaioli, bifftomat och krispsallad.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Halstrad vitfisk på en bädd av quinoa, fetaost, vattenmelon, mynta, granatäpple, rädisa och blandsallad toppad med honungsvinägrett.

TORSDAG
KÖTT: Chevrégratinerade lammfärsbiffar med rostade rotfrukter, morotstzatziki och grillad zucchinihalva.
FISK: Vitvinsångad kummel med örtslungad potatis, kall gräslökssås och pocherad broccoli.

FREDAG

KÖTT: Steak frites – Grillad ryggbiff med pommes, bearnaisesås och grillad majskolv toppad med färska örter.

FISK: Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora