Lunchmeny v 21

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Flygande jakob – Grillad kycklinglårfilé med krämig sås, bacon, banan, nötter, mangochutney och ris toppad med persilja.

FISK: Vinpocherad kolja med dillslungad potatis, varm citronsås och blancherad broccoli.

TISDAG

KÖTT: Pasta penne med strimlad biff, svamp, purjolök, babyspenat, rödvin och grädde toppad med parmigiano reggiano och hackat persilja

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad mozzarellaost, mayo på parmesan & soltorkade tomater, krispsallad och hyvlad silverlök. Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Halstrad vitfisk på en bädd av couscous, fetaost, vattenmelon, granatäpple, rädisa och blandsallad toppad med myntayoghurt.

TORSDAG
KÖTT: Ostpanerad fläskschnitzel med italiensk potatissallad, kaprissmör och kalvsky toppad med hackat kruspersilja.

FISK: Halstrax lax med örtkokt potatis, varm gräslökssås och citronslungade morötter.

FREDAG KÖTT:

Steak frites – Grillad entrecoté med pommes, choronsås och långbakad tomathalva toppad med färska örter.

FISK: Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor toppad med dill.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, VEGANSK KOOBIDEH SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora