Lunchmeny v 7
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr
MÅNDAG
KÖTT: Indisk chicken tikka masala – yoghurtmarinerad kycklingfilé i en krämig sås med grädde, tomat, cashewnötter och ris toppad med mangochutney och färsk koriander.
FISK: Vinångad kolja och lax med gräslöksslungad potatis, mandelsmör och ångad broccoli.
TISDAG
KÖTT: Pasta penne med strimlad biff, svamp och purjolök i en krämig gorgonzolasås, toppad med parmesan och kruspersilja.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.
ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med cheddarost, fetaostcrème, blandsallad, hyvlad rödlök och soltorkade tomater.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.
FISK: Pocherad kummel med kokt potatis, hackat ägg, brynt smör och riven pepparrot.
TORSDAG
KÖTT: Getostgratinerad lammfärsbiff med rostad potatis, ratatouille provencale och tzatziki toppad med friterad kruspersilja.
FISK: Cornflakespanerad vitfisk med dansk remouladsås, dillpotatis och äpple &kålsallad.
FREDAG
KÖTT: Kalvschnitzel med rostad kulpotatis, anjovis- och kaprissmör samt kalvsky.
FISK: Sotad cajunlax med grönsaksris, chilimayo och grillad lime toppad med koriander, sesamfrön och picklad rättika.
UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.