Lunchmeny v 46

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Blanquette de veau – Klassisk fransk kalvgryta på grädde, morötter, svamp, purjolök och vittvin. Serveras med ris.

FISK: Pocherad kolja med pestosås, dillkokt potatis och smörstekta gulbetor.

TISDAG

KÖTT: Krämig spagetti med kycklingfilé, bacon, vitlök, soltorkade tomater, vittvin toppad med parmesan och babyspenat.

FISK: Fish ’n’ chips på färsk torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med dubbel cheddarost, krämig bbqsås, krispsallad, picklad rödlök och bifftomat.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Krämig skaldjursrisotto med purjolök, scampi, musslor, parmesan toppad med hackat persilja.

TORSDAG
KÖTT: Viltfärsbiffar med parmesanrostad potatis, svampsås och svartvinbärsgelé toppad med hackat persilja.

FISK: Purjolökslindad kummel med gräddstuvad blomkål, smörslungad potatis och baconströssel.

FREDAG
KÖTT: Grillad Entrecoté marinerad i färska örter & vitlök med gratinerad bakpotatis, choronsås och smörstekta haricots verts.

FISK: Fisk och skaldjursgratäng på lax, vitfisk och räkor med skaldjurssås och pommesduchesse, toppad med fänkål, morot och purjolök.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora