VECKA 22 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 114 kr

MÅNDAG

KÖTT: Grillad kycklingsouvlaki med råstekt potatis, tzatziki och tomat och fetaostsallad.

FISK: Sprödbakad kolja med dillkokt potatis, örtsås och gröna ärtor.

TISDAG

KÖTT: Biff a la Lindström med potatispuré, stekt lök och skysås toppad med hackat kruspersilja.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG

KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med pepperjackost, svartpepparaioli, jalapenorelish, romansallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Halstrad vitfisk, på en somrig blandsallad med quinoa, cocktailtomat, kapris, rädisor, oliver toppad med myntayoghurt.

TORSDAG

KÖTT: Confiterade kycklinglår med potatispuré smaksatt med bacon och savojkål samt krämig skysås och smörstekta haricoverts.

FISK: Smörstekt torsk med potatiskroketter, varm citronsås och grönsakscrudité

FREDAG

KÖTT: Vitlök och timjansmarinerad Lammstek med potatisgratäng, rödvinssås och glacerade morötter.

FISK: Fisk- och skaldjursgratäng på lax, vitfisk och räkor med skaldjurssås, pommesduchesse fänkål, morot och purjolök.

 

Under lunchen serveras även våra populära grillrätter

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.