I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VECKA 16 kl 11-14

MÅNDAG
KÖTT: Blanquette de veau – Klassisk fransk krämig kalvgryta med morötter, svamp, champinjoner, purjolök och kokt potatis.
FISK: Smörstekt kummel, belle meuniere med champinjoner, brynt smör och örtslungad potatis.

TISDAG
KÖTT: Grillad kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter, dragonsås toppad med friterad morotschips.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad mozzarellaost, panchettea, parmesanmayo, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Handskalade räkor och scampi i krämig sås med chili, tomat, rättika, koriander, limeblad och citrongräs. Serveras med ris.

TORSDAG
KÖTT: Helstekt champinjonspäckad fläskkarré med calvadossås, pressad potatis och picklade lingon toppad med färska örter.
FISK: Pocherad torsk med ugnsbakad palsternacka, bränd grädde och rostad mandel toppad med friterad persilja.

FREDAG
KÖTT: Helgrillad örtmarinerad rostasfilé, parmesanbakad bakpotatis, bearnaisesås och confiterade cocktailtomater.
FISK: Havets wallenbergare, potatispuré, skirat smör och franska ärtor.

 

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter ink buffé för 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.