Lunchmeny v 43

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Örtgrillad kyckling med pumparisotto, gremolata toppad med parmesan och hackad kruspersilja.

FISK: Mozzarella och tomatbakad kolja med citronsås, dillpotatis och friterad zucchini.

TISDAG
KÖTT: Hemlagad lasagne på långkokt köttfärssås med mozzarella och tomatsås toppad med parmesan och ruccola.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med goudaost, stekt svamp, hjortronmayo, krispsallad och bifftomat.

Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Krämig fiskgratäng med örtpotatis, dillvelouté, morot, lök och räkor.

TORSDAG
KÖTT: Fläskschnitzel med rostad kulpotatis, krämig svampsås och smörstekta brysselkål.

FISK: Smörstekt kummel med palsternackspuré, rödvinssås och haricots verts.

FREDAG
KÖTT: Nattbakad timjan- och vitlöksmarinerad rostbiff med potatisgratäng, tryffelsky samt honung- & chilirostade morötter.

FISK: Apelsinbakad lax, nudelwok, teriyakisås, sesamfrö och edamamebönor.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora