Lunchmeny v 42

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Texas chiligryta på långkokt högrev och bönor. Serveras med ris, toppad med creme fraiche och färska örter.

FISK: Vinpocherad torsk med örtslungad potatis, hummersås och lökfrästa ärtor.

TISDAG
KÖTT: “Daniels köttbullar” med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad goudaost, karameliserad lök, worchestermayo, krispsallad och bifftomat.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Hummersoppa med lax och vitfisk, potatis, morot, fänkål toppad med grönsakscrudité och vitlöksbaguettte.

TORSDAG
KÖTT: Grillad fläsknoisette med hasselbackspotatis, äppelcidersky och sesamrostad broccoli.

FISK: Baconlindad torsk med potatispuré, rödvinssås och rostad blomkål.

FREDAG
KÖTT: Grillad laxfilé med rotmos, varm persiljesås och äpple& lökragu toppad med dill.

FISK: Grillad vitlöksmarinerad flankstek med rostad sötpotatis & morötter, chimichurri toppad med friterad sötpotatischips.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora