LUNCHMENY v. 48 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 119 kr

MÅNDAG
KÖTT: Biff stroganoff med champinjoner, saltgurka, paprika, smetana och ris.

FISK: Pocherad kolja med blomkålspuré och rödvinssås toppad med baconströssel.

TISDAG
KÖTT: Pasta carbonara – äggula, pecorino ost, panchetta toppad med ruccola.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med goudaost, karameliserad lök och champinjoner, mayo, blandsallad och bifftomat.

Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Röd kokoscurry med scampi, lax, koriander, chili, och vårlök med basmatiris.

TORSDAG
KÖTT: Helgillad plommonspäckad fläskkarré med örtrostad potatis och kantarellsås toppad med hackat persilja.
FISK: Fiskpaket med scampi, vitfisk, lax, fänkål, morot, purjolök och kokt potatis med gräslökshollandaise.

FREDAG
KÖTT: Vitlök och timjansmarinerad picanha, serveras med ugnsbakade söt & potatishalvor, chimichurri och grillad majskolv.
FISK: Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor.

 

Under lunchen serveras även våra populära grillrätter

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.