I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VECKA 25 kl 11-14


MÅNDAG
KÖTT: Baconlindad kycklingfilé med champinjonsås, råstektpotatis och friterad kruspersilja.
FISK: Pocherad kummel med färskpotatis, sandefjordsås och sauterade sockerärtor.

TISDAG
KÖTT: Pasta carbonara – äggula, pecorino ost, permesan, panchetta toppad med ruccola.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med goudaost, smärstektsvamp, worchestermayo, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK:  Piccata Milanese – Halstrad parmesanpanerad torsk, serveras med ris, tomatsås och örtsallad.

TORSDAG
KÖTT: Helgrillad rostbiff med krämig potatissallad på färskpotatis, pepparrotskräm och confiterade körsbärstomater.
FISK: Smörstekt makrillfilé med färskpotatis, gräddstuvad spenat och sauterad fänkål.

FREDAG – MIDSOMMARAFTON
STÄNGT

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter ink buffé för 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.