Lunchmeny v 50

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Biff stroganoff med champinjoner, saltgurka, paprika, creme fraiche och ris.

FISK: Citronbakad sejfilé, dillkokt potatis, saffranssås och rostad blomkål.
TISDAG
KÖTT: Pasta pesto pollo – kycklingfilé i en krämig sås med färsk basilika, grädde och parmesan toppad med ruccola. Serveras med penne pasta.

FISK: Fish ’n’ chips på färsk torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad goudaost, rödlöksmarmelad, krispsallad och bifftomat och mayo.

Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Krämig saffransdoftande fiskfrikassé med vitfisk, fänkål, morot, purjolök, potatis och vitlöksbaguettte.

TORSDAG
KÖTT: ”Daniels köttbullar ”med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.

FISK: Halstrad kummelfilé med dillkokt potatis och gräslöksemulsion toppad med grönsakscrudité.

FREDAG
KÖTT: Kalvschnitzel, rostad kulpotatis, anjovis- och kaprissmör och rödvinssås toppad med kruspersilja.

FISK: Grillad laxfilé med grönsaksbulgur, mangosalsa och grillad citron.

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora