LUNCHMENY v. 23 kl 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 119 kr
MÅNDAG
KÖTT: Texas chiligryta med långkokt högrev, vispad crèmefraiche med örter och ris.
FISK: Tapenadbakad kolja med smörlungad potatis, sandefjordsås och gröna ärtor.
TISDAG
STÄNGT NATIONALDAGEN
ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med goudaost, lönnsirapsbacon, chilimayo, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.
FISK: Krämig saffransdoftande fiskfrikassé med vitfisk, fänkål, purjolök med potatis och vitlöksbaguettte.
TORSDAG
KÖTT: Getostgratinerad lammfärsbiff med rostad potatis, ratatouille provencale och mynta yoghurt toppad med persilja.
FISK: Fish tacos ”baha style” med friterad vitfisk, avokadokräm, pico de gallo, syrlig coleslaw, svarta bönor och koriander.
FREDAG
KÖTT: Steak Frites – Grillad örtmarinerad Kalventrecôte med persiljeslungade pommes, confiterade körsbärstomater och bearnaisesås.
FISK: Grillad teriyakiglacerad Laxfilé med edamamebönor, rättika, vårlök, sesam och basmatiris.
Under lunchen serveras även våra populära grillrätter
VEGGIE GRILL– Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.
KOOBIDEH – Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.
ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.
JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.