Lunchmeny v 7

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG
KÖTT: Indisk chicken tikka masala – yoghurtmarinerad kycklingfilé i en krämig sås med grädde, tomat, cashewnötter och ris toppad med mangochutney och färsk koriander.

FISK: Vinångad kolja och lax med gräslöksslungad potatis, mandelsmör och ångad broccoli.

TISDAG

KÖTT: Pasta penne med strimlad biff, svamp och purjolök i en krämig gorgonzolasås, toppad med parmesan och kruspersilja.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med cheddarost, fetaostcrème, blandsallad, hyvlad rödlök och soltorkade tomater.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Pocherad kummel med kokt potatis, hackat ägg, brynt smör och riven pepparrot.

TORSDAG
KÖTT: Getostgratinerad lammfärsbiff med rostad potatis, ratatouille provencale och tzatziki toppad med friterad kruspersilja.

FISK: Cornflakespanerad vitfisk med dansk remouladsås, dillpotatis och äpple &kålsallad.

FREDAG
KÖTT: Kalvschnitzel med rostad kulpotatis, anjovis- och kaprissmör samt kalvsky.

FISK: Sotad cajunlax med grönsaksris, chilimayo och grillad lime toppad med koriander, sesamfrön och picklad rättika.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora