LUNCHMENY v. 40  kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 119 kr

MÅNDAG

KÖTT: En mustig viltgryta med rotsaker, svamp, grädde, porter och bär. Serveras med pressad potatis, toppad med lingon.

FISK: Vinkokt kummel med räk- och äggsås, örtslungad potatis och gröna ärtor.

TISDAG

KÖTT: Grillad kycklingfilé med rotfrukter och madeirasås, toppad med ädelost och rostade hasselnötter.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG

KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad pepperjackost, grillad chili och svartpepparaioli, krispsallad, picklad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: En het krämig spagetti med scampi, purjolök, vitlök och chili toppad med parmesan och hackat persilja.

TORSDAG

KÖTT: Hemlagade köttbullar, potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.

FISK: Lättfriterad torsk med lyonnaisepotatis, beurre blanc och blancherad knippmorot.

FREDAG

KÖTT: Kalvschnitzel med ljummen potatissallad, anjovis- och kaprissmör samt rödvinssås.

FISK: Sotad cajunlax med paprikaris, varm chili/limesås, koriander och rättika.

 

 

Under lunchen serveras även våra populära grillrätter

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.