LUNCHMENY v. 5 kl 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 119 kr
MÅNDAG
KÖTT: Biff stroganoff med champinjoner, saltgurka, paprika, smetana och ris
FISK: Halstrad kummel med spenatrisotto och skaldjurssky toppad med parmesan och färska örter.
TISDAG
KÖTT: Krämig pasta i pepparsås med strimlad biff, svamp, parmesan toppad med ruccola.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.
ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med cheddarost, guacamole, krispsallad, bifftomat och mayo. Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.
FISK: Asiatisk fiskgryta med färsk vitfisk, grön curry, kokosmjölk, citrongräs, koriander och ris toppad med böngroddar.
TORSDAG
KÖTT: Getostgratinerad lammfärsbiff med rostad potatis, ratatouille provencale och mynta yoghurt toppad med persilja.
FISK: Fish tacos ”baha style” med friterad vitfisk, avokadokräm, pico de gallo, syrlig coleslaw, svarta bönor och koriander.
FREDAG
KÖTT: Grillad örtmarinerad fläskfilé med örtbakad bakpotatis, pepparsås och haricoverts.
FISK: Sotad cajunlax med paprikaris, varm chili/limesås, koriander och rättika
Under lunchen serveras även våra populära grillrätter
VEGGIE GRILL– Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.
KOOBIDEH – Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.
ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.
JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.