Lunchmeny v 14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

 

MÅNDAG

KÖTT: Pasta pesto pollo – kycklingfilé i en krämig sås med färsk basilika, grädde och parmesan toppad med rucola. Serveras med penne pasta.

FISK: Vinångad kolja med rostad morotspuré, varm päron & chilisås toppad med friterad lök.

TISDAG KÖTT:

KÖTT: Daniels köttbullar ”med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG

KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad pepperjackost, het mangochutneykräm, krispsallad, bifftomat och hyvlad rödlök.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Het krämig spagetti med scampi, musslor, purjolök, vitlök och chili toppad med parmesan och hackad persilja.

TORSDAG

KÖTT: Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör och smörstekta brysselkål.

FISK: Purjolökslindad vitfisk med dillslungad potatis, citron & parmesansås och rostad savoykål.

FREDAG

KÖTT: Grillad vitlöksmarinerad flankstek med sötpotatispuré och chimichurri toppad med friterade rotchips.

FISK: Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, VEGANSK KOOBIDEH SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora