Lunchmeny v 20

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr

MÅNDAG

KÖTT: Krämig risotto med grillad kycklingbröst, vittvin, svamp, soltorkade tomater och parmesan toppad med rucola.
FISK: Stekt panerad kolja med kall dillcitronkräm, örtkokt potatis och smörstekta morötter.

TISDAG

KÖTT: Grillade marockanska biffar med couscoussallad med russin, paprika och vårlök samt smörad tomatsås och citronaioli.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG

KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad med emmentalerost, jalapenos, krispsallad, bifftomat, rödlök och chipotledressing.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.
FISK: Vitvinsångad kummel med potatispuré, fläder och cidersås samt smörstekta betor.

TORSDAG

KÖTT: Vitlöksgrillad fläskfilé med rostade rotfrukter, plommonsås och getostkräm, toppad med hackad persilja.
FISK: Mozzarellabakad sejfilé med grönsaksbulgur och tomatsås, toppad med grillad citron och färska örter.

FREDAG

KÖTT: Grillad flankstek med smashed potatis, rostad paprika och madeirasås toppad med färska örter.
FISK: Smörstekt laxfilé med rotmos, senapssås och gröna ärtor toppad med dill.

 

UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, VEGANSK KOOBIDEH SAMT EN VEGGIEGRILL.

foodora