Lunchmeny v 14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, gott kaffe från Johan & Nyström och liten kaka – 139 kr
MÅNDAG
KÖTT: Pasta pesto pollo – kycklingfilé i en krämig sås med färsk basilika, grädde och parmesan toppad med rucola. Serveras med penne pasta.
FISK: Vinångad kolja med rostad morotspuré, varm päron & chilisås toppad med friterad lök.
TISDAG KÖTT:
KÖTT: Daniels köttbullar ”med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.
ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad pepperjackost, het mangochutneykräm, krispsallad, bifftomat och hyvlad rödlök.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.
FISK: Het krämig spagetti med scampi, musslor, purjolök, vitlök och chili toppad med parmesan och hackad persilja.
TORSDAG
KÖTT: Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör och smörstekta brysselkål.
FISK: Purjolökslindad vitfisk med dillslungad potatis, citron & parmesansås och rostad savoykål.
FREDAG
KÖTT: Grillad vitlöksmarinerad flankstek med sötpotatispuré och chimichurri toppad med friterade rotchips.
FISK: Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor.
UNDER LUNCHEN SERVERAS ÄVEN VÅRA POPULÄRA PERSISKA GRILLRÄTTER,
KOOBIDEH, JOOJEH OCH ADANA, VEGANSK KOOBIDEH SAMT EN VEGGIEGRILL.