I lunchen ingår salladsbuffé, baguette,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 109 kr

VECKA 20 kl 11-14

MÅNDAG
KÖTT: Kycklingsaltimbocca fylld med salvia och serranoskinka, serveras med krämig polenta, mustig tomatsky toppad med ruccola.
FISK: Halstrad kolja med kokt potatis, sandefjordsås och gröna ärtor toppad med rödbetschips.

TISDAG
KÖTT: Helstekt fläskkarré med friterad kulpotatis, calvadossås och salladsslaw på rotselleri, äpple och gräslök.
FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med cheddarost, grillad chili, sirachamayo, krispsallad och bifftomat. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Krämig saffransdoftande fiskfrikassé på vitfisk, fänkål och purjolök med kokt potatis.

TORSDAG
KÖTT: Långbakad kalvfransyska med vitlökspuré, tryffelsky och smörstekta morötter
FISK: Hummersoppa med lax och vitfisk, potatis, fänkål och friterad purjolök.

FREDAG
KÖTT: Helstekt rostasfilé med timjan, smörstekt svamp, potatis och rotselleripuré med rödvinssås.
FISK: Sotad cajunlax med paprikaris, varm chili/limesås, koriander och rättika.

 

Under lunchen serveras även våra
populära grillrätter ink buffé för 109 kr

VEGGIE GRILL–  Grillad ekologisk halloumi och citron på spett, serveras med klyftpotatis, sauterade grönsaker, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

KOOBIDEH –  Grillade lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

ADANA – Grillade starka lammfärsspett serveras med ris toppad med saffran, klyftpotatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt.

JOOJEH – Grillad citron och saffransmarinerad kycklingspett serveras med ris toppad med saffran, grillad tomat och vitlöksyoghurt.