LUNCHMENY
Måndag – Fredag kl. 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd från
Cederleufs & Svenheimers bageri och kaffe – 99 KR

MÅNDAG
KÖTT:  Indisk butter chicken – Yoghurtmarinerad kyckling i en krämig sås med grädde, tomat, cashewnötter och ris
FISK:  Pocherad kolja med Sandefjordsås, glacerade morötter och dillslungad potatis

TISDAG
KÖTT:  Hemlagad lasagne på långkokt köttfärssås, mozzarella, parmesan och ruccola
FISK:  Fish ‘n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes

ONSDAG
KÖTT:  BURGER-WEDNESDAY! Grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad med goudaost,
stekt lök och tryffelmayo. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK:  Krämig fisksoppa med vitfisk, fänkål, kokt potatis, blåmusslor och friterad purjolök

TORSDAG
KÖTT:  Fried chicken toppad med rökt whisky honeymustard coleslaw, amerikansk remouladsås,
sallad och tomat. Serveras i en nybakad briochesandwich och potatischips.
FISK:  Spagetti con salmone – Lax, kallrökt lax, vitt vin, spenat, parmesan

FREDAG
KÖTT: 
Steak Frites – Grillad Svensk ryggbiff med persiljeslungade pommes och bearnaisesås
FISK:  Havets Wallenbergare med potatispuré, skirat smör och franska ärtor

PERSISKA GRILLRÄTTER
KOOBIDEH – GRILLADE LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

ADANA – GRILLADE STARKA LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS OCH KLYFTPOTATIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

JOOJEH – GRILLAD CITRON & SAFFRANSMARINERAD KYCKLINGSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

Vecka kl. 11-14

Under lunchen serveras även våra populära persiska grillrätter, koobideh, joojeh och adana samt en veggiegrill.

Allt kött som serveras på The Grill kommer från vår egen charkbutik Akbars Chark och allt fisk kommer från Hisingens Fisk, båda en trappa ner i Kville Saluhall.