LUNCHMENY
Måndag – Fredag kl. 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd och kaffe – 99 KR

MÅNDAG
KÖTT: En mustig viltgryta på älg med rotsaker och svamp, pressad potatis toppad med lingon
FISK: Stekt koljafile – Belle meuniere med champinjoner, brynt smör och örtslungad potatis

TISDAG
KÖTT: Svensk grillad kycklingfilé, ugnsrostade rotfrukter, gorgonzolasås, friterad palsternacka
FISK: Fish ’n´chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes

ONSDAG

KÖTT: Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa, toppad med svartpepparioli,
cheddarost och friterad lök.  Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Röd kokoscurry, scampi, vitfisk, ris, koriander, chili, vårlök och böngroddar

TORSDAG
KÖTT: Hemlagade köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, potatismos och pressgurka
FISK: Spagetti con salmone – Lax, kallrökt lax, vitt vin, spenat, parmesan

FREDAG
KÖTT: Steak Frites – Grillad svensk ryggbiff med persiljeslungade pommes och chilibea
FISK: Laxschnitzel med gräslökspotatis, vitvinssås och rostad blomkål

PERSISKA GRILLRÄTTER
KOOBIDEH – GRILLADE LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

ADANA – GRILLADE STARKA LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS OCH KLYFTPOTATIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

JOOJEH – GRILLAD CITRON & SAFFRANSMARINERAD KYCKLINGSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

Vecka kl. 11-14

Under lunchen serveras även våra populära persiska grillrätter, koobideh, joojeh och adana samt en veggiegrill.

Allt kött som serveras på The Grill kommer från vår egen charkbutik Akbars Chark och allt fisk kommer från Hisingens Fisk, båda en trappa ner i Kville Saluhall.