Veckans lunchmeny. 17 kl 11-14

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd,
kaffe från Johan & Nyström, té, och kaka – 129 kr

MÅNDAG
KÖTT: Krämig svamprisotto med parmesanbakad kycklingfilé och spicy tomatsås toppad med ruccola.

FISK: Pocherad sejfile med potatispuré, varm gräslökssås och baconströssel.

TISDAG

KÖTT: Kalvfärsbiffar med friterad kulpotatis, svampsås och svartvinbärsgelé toppad med hackat persilja.

FISK: Fish ’n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes frites.

ONSDAG
KÖTT: BURGER WEDNESDAYS – Grillad burgare på nymalt högrev och oxbringa toppad med cheddarost, dijonnaise, lökring, picklad rödlök, bifftomat och krispsallad.
Serveras med nybakat briochebröd och pommes frites.

FISK: Asiatisk fiskgryta på färsk vitfisk, grön curry, kokosmjölk, citrongräs, koriander och ris toppad med böngroddar.

TORSDAG
KÖTT: Grillad biff och grönsaker på spett, serveras med gratinerad bakpotatis, majscreme och färska örter.

FISK: Smörstekt kolja med örtrostad potatis, beurre blanc och gröna ärtor toppad med dill.

FREDAG

KÖTT: Mix grill – Helgrillad flapsteak, honungsglacerad drumsticks och lammkorv. Serveras med rostad potatis, grillad majskolv och mojo rojosås.

FISK: Fisk och skaldjursgratäng på lax, vitfisk och räkor med skaldjurssås, duchessepotatis toppad med fänkål, morot och purjolök.

 

foodora