LUNCHMENY
Måndag – Fredag kl. 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd från
Cederleufs & Svenheimers bageri och kaffe – 99 KR

MÅNDAG
KÖTT: Rogan Josh (indisk lammgryta) med tomat, chili, koriander och vitlök serveras med ris
FISK: Mandelbakad kummel, petit pois, dillsås och kokt potatis 

TISDAG
KÖTT: En krämig Gnoccipasta med svamp, schalottenlök och svensk kycklingfilé
FISK: Fish ’n´ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes

ONSDAG
KÖTT: Grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad med baconmayo, cheddarost
och picklad rödlök. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Jambalaya – en kreolsk risrätt från Louisiana med skaldjur, kyckling, chorizo och paprika

TORSDAG
KÖTT: Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och ugnsrostade rotfrukter toppad med friterad persilja
FISK: Fiskpaket med räkor och vitfisk, fänkål, morot, purjolök med kokt potatis och gräslökshollandaise

FREDAG
KÖTT: Kalvschnitzel, ljummen potatissallad, anjovis- och kaprissmör samt rödvinssås
FISK: Sotad cajunlax med paprikaris, varm chili/limesås, koriander och rättika

PERSISKA GRILLRÄTTER
KOOBIDEH – GRILLADE LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

ADANA – GRILLADE STARKA LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS OCH KLYFTPOTATIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

JOOJEH – GRILLAD CITRON & SAFFRANSMARINERAD KYCKLINGSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

Vecka kl. 11-14

Under lunchen serveras även våra populära persiska grillrätter, koobideh, joojeh och adana samt en veggiegrill.

Allt kött som serveras på The Grill kommer från vår egen charkbutik Akbars Chark och allt fisk kommer från Hisingens Fisk, båda en trappa ner i Kville Saluhall.