LUNCHMENY
Måndag – Fredag kl. 11-14
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd och kaffe – 99 KR

MÅNDAG
KÖTT: Kryddiga lammfärsbiffar smaksatta med vitlök & chili, fetaostkräm, tomatsås och ris
FISK: Ugnsbakad kolja med Hallandsås, kokt potatis, hackat ägg och riven pepparrot

TISDAG
KÖTT: Svensk grillad kycklingfilé, ugnsrostade rotfrukter, dragonsås & friterad palsternacka
FISK: Fish ‘n’ chips på torsk med syrade grönsaker, tartarsås och pommes

ONSDAG
KÖTT: Grillad burgare på nymald högrev och oxbringa toppad med pepperjackost,
grillad chili och chipotledressing. Serveras med nybakat briochebröd och pommes.
FISK: Röd kokoscurry med scampi, vitfisk, koriander, chili, vårlök, böngroddar och ris

TORSDAG
KÖTT:  Fried chicken, toppad med honeymustard coleslaw, amerikansk remouladsås,
sallad och tomat. Serveras i nybakat briochebröd och potatischips.
FISK: Spagetti con salmone – Pasta med lax, kallrökt lax, vitt vin, spenat och parmesan

FREDAG
KÖTT: Helgrillad örtmarinerad fläskfilé, klyftpotatis, grillad majskolv och choronsås
FISK: Baconlindad torskfilé, potatispuré, rödvinsås och rostad blomkål

PERSISKA GRILLRÄTTER

KOOBIDEH – GRILLADE LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

ADANA – GRILLADE STARKA LAMMFÄRSSPETT MED SAFFRANSRIS OCH KLYFTPOTATIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

JOOJEH – GRILLAD CITRON & SAFFRANSMARINERAD KYCKLINGSPETT MED SAFFRANSRIS, GRILLAD TOMAT OCH VITLÖKSYOGHURT

Vecka kl. 11-14

Under lunchen serveras även våra populära persiska grillrätter, koobideh, joojeh och adana samt en veggiegrill.

Allt kött som serveras på The Grill kommer från vår egen charkbutik Akbars Chark och allt fisk kommer från Hisingens Fisk, båda en trappa ner i Kville Saluhall.